Arkiv

Bokbörsen

Starten går för SM i “SUP”

Kajakklubben Eskimå anordnade idag Svenska Mästerskapen i Stand Up Paddling (SUP) med start i Borgmästarefjärden. Här har just starten gått för herrarnas elitklass och de ger sig iväg med bra fart i medvinden! Det fanns även en damklass som startade några minuter senare, men där var bara ett fåtal deltagare.

Starten går för SM i "SUP"

Det var minst lika blåsigt idag som tidigare i veckan och här har vi en deltagare som hade riktiga problem i motvinden på väg tillbaka mot Fiskbron. Hon slog först runt i vinden och hamnade i vattnet, men alla paddlare har en lina fäst i brädan så den inte försvinner i vinden. Efter att ha kommit upp igen var det rejäl motvind som framgår av bilden med  i bakgrunden en fin vy från Långö.

Svårt att paddla i motvinden

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>