Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Starten går för SM i “SUP”

Kajakklubben Eskimå anordnade idag Svenska Mästerskapen i Stand Up Paddling (SUP) med start i Borgmästarefjärden. Här har just starten gått för herrarnas elitklass och de ger sig iväg med bra fart i medvinden! Det fanns även en damklass som startade några minuter senare, men där var bara ett fåtal deltagare.

Starten går för SM i "SUP"

Det var minst lika blåsigt idag som tidigare i veckan och här har vi en deltagare som hade riktiga problem i motvinden på väg tillbaka mot Fiskbron. Hon slog först runt i vinden och hamnade i vattnet, men alla paddlare har en lina fäst i brädan så den inte försvinner i vinden. Efter att ha kommit upp igen var det rejäl motvind som framgår av bilden med  i bakgrunden en fin vy från Långö.

Svårt att paddla i motvinden

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>