Arkiv

Bokbörsen

Karlskrona Stadslopp

Jag hade tänkt ta några bilder från Karlskrona Barnlopp i Hoglands park tidigare idag, men tydligen hade arrangörerna en annan starttid för de allra yngsta än den som stod i programmet på nätet, eller möjligen var det regnet som gjorde att tiden ändrades. Därför blir dagens löparbilder från starten av 5-kilometernsloppet i Karlskrona StadsloppBorgmästaregatan utanför biblioteket.

Karlskrona Stadslopp 2017 - Starten på 5 km

Här har starten just och de som mest bråttom ger sig iväg.

Karlskrona Stadslopp 2017 - Starten på 5 km

Här har vi de allra sista som gav sig iväg i starten och “han eller hon” i den roliga fågeldräkten med nummer 207 antar jag är den som springer sist bland alla deltagare i loppet.(även om jag även såg en cyklist från arrangörerna som var allra sist).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>