Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona Design Market

En nyhet för året i Karlskrona Skärgårdsfest är Karlskrona Design Market som hålls på det lilla “torget” som bildats vid Borgmästarekajen i och med att sidoparkeringsplatserna tillfälligt tagits bort. Initiativtagare till designmarknaden är Anke AnderssonJune & Me som driver en klädateljé och Halewijn Bulckaen som driver smyckeateljén Halewijn och båda har sina affärer just på denna plats. De har sedan fått med sig ett tjugotal andra mindre företagare som jobbar inom branscher som kläder, musik, mat och konst.

Ikväll var det invigning och det var många intresserade som följde uppträdanden med bl a musik och dans! Jag kan rekommendera ett besök på denna plats om du besöker Karlskrona Skärgårdsfest!

Karlskrona Design Market på Karlskrona Skärgårdsfest 2017

En bild från södra sidan där ingången till det lilla designtorget ligger. Det finns givetvis även möjlighet att besöka alla de affärer till höger som ligger på platsen sedan tidigare.

Karlskrona Design Market på Karlskrona Skärgårdsfest 2017

Här en bild tagen från norr där man kan se att intresset för invigningen av Karlskrona Design Market var mycket stort!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>