Arkiv

Bokbörsen

“Karlskrona Skärgårdsfest”

Idag den 1 augusti börjar Karlskrona Skärgårdsfest 2017 officiellt med “Aspödagen” och jag ska försöka leverera åtminstone några bilder om dagen från olika evenemang här i Karlskronabloggen. Idag blir det dock bara en bild, för inne i centrala Karlskrona var det mest förberedelser inför kommande dagar.

Full fart i Hoglands park där det blir Wellness Festival i morgon och på torsdag och det kommer några bilder därifrån i morgon. Längs Borgmästaregatan ner mot Borgmästarefjärden och Fisktorget håller Karlskrona kommun på att placera ut marknadsstånd under dagen.

Bilden kommer dock från Stortorget där också förberedelserna är i full gång inför kommande artistuppträdanden på scenen, men där antar jag det kommer att krävas inträde när festen drar igång på allvar senare i veckan.

Karlskrona Skärgårdsfest 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>