Arkiv

Bokbörsen

Sommarträning i parken

Under sommaren måndag-lördag klockan 10.00-11.00 perioden 26 juni t o m 29 juli anordnar Karlskrona City tillsammans med lokala gym och andra aktörer konceptet “Träning & Hälsa”, som går ut på att inspirera och aktivera “kaulskroniterna” till en hälsosammare vardag med möjlighet till ett gratis träningspass mitt i Hoglands park. Idag var det extra mycket folk i rörelse i parken eftersom det samtidigt var den populära loppmarknaden som är på tisdagarna. Uppslutningen bland de som tränade var mycket stor, kanske till viss del av att nattens regnande övergått i solsken!

Sommarträning i Hoglands park 2017

Sommarträning i Hoglands park 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>