Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Teodorescu vs Helin 10-0

Följde gårdagens debatt i SVT Aktuellt mellan Alice Teodorescu, chef för ledarsidorna i Göteborgs-Posten och Jan Helin, programdirektör på Sveriges Television. Ämnet för debatten var “det låga förtroendet för etablerade medier när det gäller frågor om invandring”. Här kan man verkligen snacka om utklassning och Jan Helin verkar inte leva i samma verklighet som varken Alice Teodorescu eller oss andra som följer andra medier än just de gravt censurerade “etablerade” svenska gammelmedierna. Solklar poängseger för Alice Teodorescu med 10-0 för att göra en jämförelse med en boxningsmatch.

För övrigt ett mycket bra kort inslag i klippet nedan innan själva debatten börjar. För en gångs skull, för att vara SVT, ett helt neutralt och verklighetsförankrat inslag där den pensionerade undersköterskan Maud Egeland och bloggaren Hans Li Engnell intervjuas och båda fick framföra varför de inte längre litar på “etablerade medier”.

2 comments to Teodorescu vs Helin 10-0

  • Per

    Teodurescu är tydligen ytterligare en svenskfientlig invandrare som förtalar mitt fosterland. Dra in medborgarskapet och skicka henne dit hon kom ifrån.

  • Bränteknuva

    Dom 2 intervjuerna med kvinnan och mannen hade Svt aldrig sänt bara för något år sedan. Åtminstone inte utan att någon fått säga emot i reportaget och försöka få dom intervjuade att framstå som mindre vetande.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>