Arkiv

Bokbörsen

“Trojanska hästen…”

Expressen kulturredaktör(!) Anna Hellgren förfasar sig över att Sverigedemokraternas partisekreterare och Karlskronaprofilen Richard Jomshof på sitt Twitterkonto delat nedanstående teckning! Inlägget är gjort efter terrordådet i Manchester och jag tycker det är en fantastiskt tänkvärd teckning och en mycket bra jämförelse med den trojanska hästen och den pågående islamiseringen i västvärlden. Kulturredaktören tycker också att det är konstigt att inte fler (gammel)medier förfasat sig över detta tilltag som hon bl a kallar “rasism” och “islamofobi”. Faktaresistent och pinsam krönika som enbart gav inspiration till att sprida bilden vidare!

"Trojanska hästen..."

“Trojanska hästen…”

För er som vill läsa den smått bisarra krönikan i Expressen kan ni klicka här!

2 comments to “Trojanska hästen…”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>