Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lyckad flygbladsutdelning!

Sverigedemokraterna hade idag flygbladsutdelning på många platser över hela Sverige. I Karlskrona var det SD Karlskrona som hade utdelning på tre platser, nämligen Ronnebygatan vid “Fisken”, Amiralens köpcentrum i Lyckeby och Jämjö torg “på Jämjö”. Bildsammanställningen är gjord av Christopher Larsson och visar deltagarna på de olika platserna, där det var stor efterfrågan på de olika broschyrerna i det helt underbara sommarvädret!

Lite roligt var det vid “Fisken” och Klaipedaplatsen där även Moderaterna hade flygbladsutdelning. Moderaterna hade dock oturen att hamna alldeles bredvid en manifestation för hittepålandet “Palestina“. Det var en minst sagt högljudd aktivitet med arabisk musik och viftande med flaggor och slagord på mindre plakat alldeles intill Moderaterna. Något som givetvis resulterade i ett antal bilder som sedan snabbt spreds i sociala medier med texten “Nya Moderaterna” och Moderaterna packade ihop troligen tidigare än beräknat.

Lyckad flygbladsutdelning!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>