Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof vs. (S)

Dagens första interpellationsdebatt i Sveriges Riksdag var en fråga som Karlskronaprofilen Richard Jomshof (SD) ställt till arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) angående hennes “fake news” om den skenande sexualbrottsligheten i Sverige som hon felaktigt redogjorde för i en intervju i engelska BBC.

Några svar får (som väntat och som vanligt) inte Richard, trots att Ylva Johansson får “hjälp” av partikollegan Patrik Björk (S) så svamlar båda om helt andra saker än det ämne interpellationen gällde.

Precis som Richard påpekar i debatten så är det bara att hoppas att “många tittare där hemma tar del av detta” och kan dra sina egna slutsatser om regeringens mörkläggning kring våldtäkter och sexualbrott i Sverige och vilka grupper som utför dessa, så viktigt att sprida denna information och detta klipp vidare!

Richard Jomshof

3 comments to Richard Jomshof vs. (S)

 • Per

  Den som verkligen satte fingret på varför SD låtsas värna kvinnor när de i verkligheten är kvinnofientliga var Patrik Björk.

 • Bränteknuva

  Konstigt att dom två socialdemokraterna kan få avvika totalt från ämnet. Borde inte talmannen ingripa?

 • Karlskronabloggen

  @ Per

  Fast Richard fick in en bra respons på det inlägget med vissa socialdemokraters kvinnosyn, bl a från en händelse i riksdagshuset

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12202418.ab

  @ Bränteknuva

  Jag vet faktiskt inte vilka regler som gäller, men så är det ofta även i Regeringen frågestund och Statsministerns frågestund att det är mycket sällan någon får svar på konkreta frågor, utan det blir helt enkelt bara de vanliga flosklerna som svar på alla frågor.

  I just detta fall hade ju varken Patrik Björk eller Ylva Johansson överhuvudtaget några svar på Richards frågor, utan svängde sig bara med att dra upp helt andra ämnen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>