Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fem år sen Sören gick bort

Igår var det fem år sedan välkände Karlskronaprofilen Sören Sörensson avled 72 år gammal. Sören var en härlig människa med underbar humor och många minns säkert hans cykelturer i Karlskrona med omgivningar inklusive födelseön Aspö. Ridspö och sporrar var inte helt ovanliga tillbehör under cykelturerna när han manade på sin järnhäst! Andra minns honom också för hans dagliga tidiga morgondopp i Borgmästarefjärden vid nuvarande Scandic Hotel. Det var alltid tidigt på morgonen och vi hejade många gånger när jag sprang förbi på min näst intill dagliga morgonlöpning ut runt Dragsö. Många damer minns nog också Sören från olika dansbanor kring Karlskrona då han ofta hade med sig flera ombyten nylonskjortor som han bytte i pauserna.

Sören var en härlig profil som i grund och botten var oerhört intelligent och en ovanlig människa på ett positivt sätt. Här en bild från den 31 augusti 2008 när Sören är på väg upp ur vattnet och jag passerade utan löparskor, men med kamera. Då blev det också tid för en kort och trevlig pratstund med Sören!

Fem år sen Sören gick bort

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>