Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Klipp” av Nyheter Idag

Jag gissar att Chang FrickNyheter Idag känner sig rätt nöjd idag när han presenterar två nya krönikörer på sin webbsajt!. Det är inga mindre än omtalade polisen Peter Springare från Örebro som delgav svenska folket en del sanningar på sin Facebooksida och författarinnan Katerina Janouch, senast mest känd för sin totala utskåpning av Aftonbladets Anders Lindberg i SVT. Det ska bli mycket intressant att följa dessa krönikörer framöver och jag gissar att Nyheter Idag nu lockar till sig massor av nya prenumeranter.

Peter Springares stödgrupp på Facebook är idag Sveriges näst största grupp på Facebook och lär snart vara den allra största. Även Katerina Janouch fick en stödgrupp där hon ett tag skrev själv, men jag vet inte riktigt vad som hände där sedan gruppen bytte namn och en ny grupp startades. Oavsett det ska det bli oerhört intressant att följa dessa båda sanningssägare via Nyheter Idag framöver!

"Klipp" av Nyheter Idag

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>