Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Johan” ringer till “Henko”

För er som har en knapp timme över kan jag rekommendera att lyssna på detta klipp när Johan AnderssonGranskning Sverige ringer upp Henrik JohanssonInte Rasist Men (IRM). Henrik, eller Henko som han kallas, var den som startade hatsajten IRM för snart fem år sedan och sajten riktar i stort sett enbart in sig på att “granska” Sverigedemokraterna, deras politiker, sympatisörer och t o m deras fruar och barn.

Henrik får här helt klart “smaka på sin egen medicin” och en av många frågor är om han och IRM egentligen inte är en av Sverigedemokraternas bästa valarbetare? Det är ett långt klipp, men helt klart värt att lyssna på i sin helhet. Johan gör det alldeles förträffligt, men även Henrik ska verkligen ha “all cred” för att han lyssnade och svarade på alla frågor och därmed bidrog till ett mycket intressant samtal!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>