Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD:s bästa valarbetare

Gammelmedierna försöker ständigt med nya drev mot Sverigedemokraterna och kallar händelserna “skandaler”. Det är dock uppenbart att partiets väljare inte har samma uppfattning om vad som är en “skandal”, t ex den beramade “järnrörsskandalen” som ju inte ens innehöll några järnrör.

Bortsett från dessa gammelmedier är tveklöst riksdagsledamöter från Vänsterpartiet och Miljöpartiet Sverigedemokraternas bästa valarbetare. Det har varit många exempel tidigare med bl a Rosanna Dinamarca (V) och Åsa Romson (MP). Nu sällar sig också Daniel Riazat (V) till denna skara folkvalda riksdagsledamöter som inte ens kan visa vanligt hyfs och folkvett på sin arbetsplats.

Det är bara att tacka och ta emot för Sverigedemokraterna som helt klart gynnas av allt sådant trams och ohyfsat beteende. Bilden är från en debatt i veckan mellan Sverigedemokraternas skolpolitiske talesman Stefan Jakobsson och Daniel Riazat. Den senare vägrade dock att ta Stefan Jakobssons utsträckta hand när debatten var avslutad. Vissa gammelmedierna som Nyheter24 och Expressen uppmärksammade detta omogna beteende och det gav säkert många nya sympatier för Sverigedemokraterna. Bra också att klipp och bilder spridits i sociala medier, för ju fler som uppmärksammar detta, desto bättre.

Stefan Jakobsson själv kommenterade händelsen bl a så här:

“Bollen rullar vidare. Och nya medlemmar rullar in. Såg just att jag var SD-Topp också. Titulerar mig hellre 3-barnspappa och lärare.”

Stefan Jakobsson (SD) vs. Daniel Riazat (V)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>