Vädret Karlskrona

Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Luleå-Karlskrona 1-2

Dagens Bild får bli från gratisstreamingen framför datorn och SHL-matchen Luleå-Karlskrona som slutade 1-2. Jag kollade hela matchen helt utan avbrott och det var tyvärr två klara missar av domarna i andra perioden. Först en felaktig tekning som bidrog till att ge Luleå ledningen med 1-0 och sedan en likaledes felaktig utvisning för Luleå som bidrog till att Karlskrona kunde kvittera till 1-1. Bra, dock att misstagen var lika för båda lagen!

Tredje perioden var helt jämn, men Karlskrona drog det längsta strået med en (troligen) styrning på ett backskott som överlistade Luleås målvakt. På tal om målvakter så visar bilden Karlskronas målvakt Johannes Jönsson som jublar efter slutsignalen. Johannes, som kom från Tingsryd inför denna säsong, har fortfarande inte varit med om att förlora någon match för Karlskrona HK och gjorde en fantastisk insats i denna match!