Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

15 år eller 20 år gammal?

Senaste “drevet” mot Sverigedemokraterna pågår för fullt och beror på att några ledande partiföreträdare, bl a Kent Ekeroth, uttalat sig spydigt om en “15-årings” ålder. Det var en utfrågning av Gustav Fridolin (MP) som gjordes av elever i årskurs 7-9 i ett TV4-inslag för några dagar sedan. Gammelmedierna har haft detta som en av sina största nyheter senaste dagarna, men märk mycket noga att inga gammelmedier visar någon bild på “15-åringen”, inte ens från själva utfrågningen.

Den översta skärmdumpen nedan får tala för sig själv och var och en får bedöma vilken ålder du själv uppfattar.

En missuppfattning har tyvärr varit att detta har med “ensamkommandebluffen” att göra, men “15-åringen” kom med sina föräldrar till Sverige för nio år sedan och blev då inskriven i det svenska systemet som 6 år gammal så han kunde starta skolan från klass 1. Nu är han då alltså “15 år”, men lite märkligt att han finns på dejtingsajten “Badoo” och där uppger han själv sin ålder till 20 år. Gammelmedierna rapporterar givetvis ingenting kring detta och heller inte om alla bilder på en annan populär sajt “Kik“, bl a flera tagna år 2013 i undre skärmdumpen, vilket innebär att han i så fall skulle vara 12 år gammal vid tillfället.

Som sagt – Det är upp till var och en att själv bedöma åldern och bilda sig en egen uppfattning! Extremt ohederligt av alla vinklade gammelmedier att inte ens visa bilder på personen det gäller i reportagen.

15 år eller 20 år gammal?

15 år eller 20 år gammal?

15 år eller 20 år gammal?

1 comment to 15 år eller 20 år gammal?

  • Bränteknuva

    “Sverige är fantastiskt” var en gammal slogan och den stämmer nu också. Fast på ett negativt sätt. Måste va de mest lättlurade folket i världen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>