Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dum, dummare, Wallström

Dum, dummare, Margot Wallström

Utrikesminister Margot Wallström (S) menar att islams lagar inte har med islam att göra, precis som SVT försöker indoktrinera på bilden nedanför att terrorattacker i islams namn heller inte har någonting med islam att göra.

Islam har inget med islam att göra

1 comment to Dum, dummare, Wallström

 • Fd Ka-bo

  Nog för att jag har vetat att utrikesblondinen inte var alltför smart, men att islam och sharia är en enhet trodde jag hon visste.
  Kanske det är så att skillnaden mellan de “som vet” och de som inte gör det är att man förstår den dödliga kombinationen mellan “politik” och “religion” som existerar inom islam.
  Bristen på insikt märks i synen på de dessa “återvändare” från det barbariska kriget i Syrien, man tror att de helt lämnar sina åsikter om islam bakom sig när man passerar svensk gräns?
  Varför skulle de göra det?
  Driften att skjuta, hugga, skära och såga halsar upphör väl inte bara för att man kommit till Sverige?
  Saudi är väl f ö rätt involverat i Syrien??
  Emotser med spänning stassministerns reserapport..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>