Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Greider, Löfvén, Eddie Eagle

Göran GreiderDala-Demokraten tycker, till skillnad från de flesta andra, att statsminister Stefan Löfvén blir bättre och bättre i partiledardebatterna. Han får därefter på Twitter ett absolut klockrent svar från “Liten Duva” och svaret får tala för sig själv tillsammans med denna illustration.

Greider, Löfvén & Eddie Eagle

I dagens partiledardebatt i Sveriges Riksdag gjorde Löfvén för övrigt ännu ett stort misstag och påstod att Sverigedemokraterna inte skulle röstat för sin egen budget vid omröstningen som fällde regeringens budget 2014. Helt uppåt väggarna fel, Sverigedemokraterna röstade givetvis på sin egen budget i första omröstningen och det var först i slutomröstningen när det bara fanns alternativen “Regeringens” eller “Alliansens” som de valde att lägga sin röst på Alliansen budget.

Expressen: “Löfvens nya tabbe i partiledardebatten”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>