Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra av Jan Myrdal

“Ärkekommunisten” Jan Myrdal har skrivit en lång artikel om Bokmässan i Göteborg och deras haveri med hanteringen av tidningen Nya Tider. Både Aftonbladet och Expressen nekade Jan Myrdal publicering av artikeln i sina tidningar, men den är nu publicerad av Jan Myrdalsällskapet och hela artikeln går att läsa genom att klicka på bilden med utdraget nedan, eller på länken nedanför.

Jag kan bara hålla med Jan Myrdal om bedömningen i det lilla utdraget nedan och jag har själv “testat” Nya Tider, både med prov- och kvartalsprenumeration tidigare. Precis som han menar, inte mer vinklat än vanlig gammelmedia, fast de vinklar givetvis åt olika håll. Jag har dock inte prenumererat på Nya Tider sen mer än ett år tillbaka och för mig känns det här med papperstidningar helt irrelevant i dagens digitala samhälle.

Mycket bra av Jan Myrdal

Jan Myrdalssällskapet: “Bokmässouppropet: Ett principellt skov”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>