Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Teodor Stig-Matz gör bort sig

Teodor Dante Stig-Matz är en kontroversiell “journalist” som jobbar på Nyheter24 och tidigare bl a föreslagit “tvångssterilisering av Sverigedemokrater” som skribent i en lokal Malmöblogg för tre år sedan. I samma inlägg flippade han ur helt och påstod på fullt allvar att “En vän till mig har en tre år gammal systerson som av misstag råkade få se järnrörsfilmen och drömde mardrömmar i tre månader.”

Nu jobbar Teodor Dante Stig-Matz på Nyheter24 och blir här uppringd av Rivka från Radio Regeringen. Han tror uppenbarligen att det är en ung tjej som vill ha mer information kring en av hans artiklar som handlade om återsändandet av s k “ensamkommande flyktingbarn” (oftast vuxna män) till deras hemland Afghanistan, men efter en stund anar han “ugglor i mossen” och låtsas vara upptagen och (tror att han) avslutat samtalet.

I stället har Teodor Dante Stig-Matz gjort en s k “Bosse Ringholm” och missat att trycka bort samtalet så Radio Regeringen kan fortsätta lyssna och spela in den efterföljande konversationen på Nyheter24:s redaktion. Klippet är textat och innehåller komik på allra högsta nivå!

3 comments to Teodor Stig-Matz gör bort sig

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>