Bokbörsen

Jan Helin lägger på luren

Johan AnderssonGranskning Sverige ringer upp Jan Helin med anledning av gårdagens debatt mellan honom Janne Josefsson och programledaren Nike Nylander SVT. Jan Helin drog i debatten vid SEX (6) tillfällen upp att det tidigare inslaget om och med Fria Tider skulle handlat om “alla människors lika värde”, vilket var ett begrepp som överhuvudtaget aldrig nämndes i inslaget ens en enda gång. Johan Andersson vill därför ha en förklaring, men Jan Helin lägger omedelbart på luren. Nästa samtal är vidarekopplat till SVT:s VD Hanna Stjärnes assistent som får ett antal frågor, men till sist också kopplar bort samtalet.

2 comments to Jan Helin lägger på luren

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>