Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmies sommartal 2016

Mellan två- och tretusen personer samlades igår eftermiddag i “Fyra Årstiders Park” i Sölvesborg för att lyssna på Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson när han för sjunde året i rad höll sitt sommartal i hemstaden. Jag tycker det var ett av hans absolut bästa tal och gillade speciellt de inslag där han angrep och gjorde narr av en rad olika politiska motståndare som nu på punkt efter punkt antingen genomför SD:s politik eller lägger fram partiets gamla förslag som egna förslag. Nedan kommer talet i sin helhet!

UPPDATERAT: För en gångs skull kan jag rekommendera en artikel i svensk gammelmedia och som handlar om Jimmie Åkessons sommartal! Det är Kristianstadsbladet som kommer med ett helt objektivt referat av talet och även talar om hur många åhörare som var på plats – “I fjol kom uppskattningsvis 2000 åhörare för att lyssna på Jimmie Åkesson. I år var de ännu fler.” Artikeln tar även upp de flesta av narren mot de politiska motståndarna så jag rekommenderar varmt läsning av artikeln nedan!

Kristianstadsbladet: “Kavalkad av kritik i SD-talet”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>