Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stefan Löfvén fixar skolan

Den stora nyheten vid statsminister Stefan Löfvéns sommartal var att han nu lovar att fixa den svenska skolans förfall! Skolminister Gustav Fridolin var också med vid sommartalet där statsministern presenterade den helt revolutionerande nyheten att “Höstlovet” görs om till “Läslovet” och detta kommer att få den svenska skolan att sluta rasa på den internationella PISA-rankingen över världens skolor! Spansk TV kommer här med en intervju med en spanjor som var med vid sommartalet där nyheten presenterades!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>