Arkiv

Bokbörsen

“Invigningsfest” i parken

Dagens Bild kommer från ett kort besök idag på eftermiddagen i Hoglands park där det var “Premiär för Karlskronas nya busstrafik” enligt ett programblad som delades ut av Blekingetrafiken. Ett antal bussar var utplacerade i parken och det blir en del nya nummer och skillnaden mot tidigare är att linjerna fått olika färger och en linjekarta som kan jämföras med tunnelbanekartor i självaste Beijing eller Stockholm.

Nja, det blir nog ingen större skillnad i verkligheten om man följer kommentarerna i olika grupper på Facebook och jag hade inte ens hört talas om detta “evenemang” i parken innan vi råkade gå förbi. Det var dock säkert en trevlig tillställning för många yngre som kunde få ballonger, popcorn, “tatueringar”, ansiktsmålningar o s v.

"Invigningsfest" i parken

Linje 2 med Norra Kungsgatan i bakgrunden

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>