Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ekeroth (SD) krossar Haddad (L) och SVT

Gårdagens debatt i Aktuellt blev en ensidig historia där Kent Ekeroth (SD) fullkomligt pulveriserade Roger Haddad (L) trots att den senare hade programledaren till hjälp på sin sida. Debatten gällde Kents uttalande om att asylsökande inte ska få vistas fritt i samhället innan de identifierats. Inget märkvärdigt förslag, utan ganska självklart och Kristdemokraterna föreslog samma sak i form av transitläger för något halvår sedan, men då blev det inga reaktioner från gammelmedier eller andra partier.

Programledaren drog t o m upp de berömda “järnrören” när argumenten tagit slut. För min del förknippar jag inte “järnrör” med Kent Ekeroth utan med den afrikanske asylsökande som slog ihjäl en 57-årig kvinna och en 15-årig pojke i Ljungsbro i november 2013 med just järnrör och senare dömdes till livstids fängelse.
(Relaterat – Expressen: “Dom mot 34-åringen efter mord i Ljungsbro”)

3 comments to Ekeroth (SD) krossar Haddad (L) och SVT

 • Per

  Kollade lite på nätet och fann att KEs mor är invandrare som har dömts till fängelse i Sverige för bedrägeri. Det är sådana han bruka kalla kriminella invandrarfamiljer och anse att de skall utvisas. Snacka om att kasta sten i glashus!

 • Bränteknuva

  Ekerot och järnrören drar kvinnan upp. Varför drog hon inte upp Haddad och hans sexuella inviter till en ung partikamrat i Folkpartiet?

  http://nyheter24.se/nyheter/politik/745671-riksdagsman-utreds-for-sexuella-inviter-anmald-av-luf-medlemmar

 • Karlskronabloggen

  @ Per

  Ja, det är ett känt faktum att Kent och tvillingbrodern Teds mamma är både invandrare och dömd för bokföringsbrott och fått fängelse tio månader och det är naturligtvis inte bra. Det är dock inget som har med Kents politiska gärning att göra och Sverigedemokraterna förespråkar i första hand strängare straff för de “nysvenska” brotten som gruppvåldtäkter, andra sexualbrott, gängkriminalitet, bilbränder, stenkastning mot räddningspersonal o s v. När det gäller ekonomisk brottslighet har Sverige redan mycket stränga påföljder. Vad Kents mamma gjort påverkar politiken lika lite som det gjorde för Moderaterna när Fredrik Reinfeldts pappa blev dömd för rattfylleri ett par gånger.

  @ Bränteknuva

  Nja, det var väl åtminstone fem eller sex unga tjejer i LUF som anmälde Roger Haddad för “sexuella inviter på nätet”. Partiet behandlade det internt och kom fram till att Roger Haddads beteende varit “omdömeslöst”, men lät det stanna därvid och eftersom ingen av flickorna gjorde polisanmälan hände inget mer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>