Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på “Skärgårdsfesten” 2

Idag hoppade bloggförfattaren in på eftermiddagspasset på Karlskrona Skärgårdsfest tillsammans med Anette Ivekull och Susanne Cederholm samt Christopher Larsson som här agerade fotograf. Mycket trevligt och faktiskt bara positiva reaktioner från alla som besökte oss och nästan enbart artiga avböjanden från de som inte var intresserade av att ta del av våra broschyrer och tidning. Fantastiskt många också som konstaterade att “den har jag redan fått i brevlådan” när det gällde specialtidningen “SD Blekinge” som Susanne håller på bilden nedan och som i veckan gått ut som samhällsinformation till alla hushåll i Blekinge.

SD på "Skärgårdsfesten" 2

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>