Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Helt otroliga siffror!

Svenska folket börjar äntligen vakna kan man konstatera när man ser senaste siffrorna för vilken partiledare som har störst förtroende bland allmänheten. Detta är alltså en undersökning som Aftonbladet gjort tillsammans med opinionsinstitutet Inizio och som de publicerar. Inte alltför många år tillbaka skulle sådana undersökningar censurerats och förpassats till “runda arkivet”. I huvudundersökningen har Jimmie Åkesson (SD), Stefan Löfven (S) och Anna Kinberg-Batra (M) EXAKT 30 procent förtroende vardera, men om man ser till förtroende bland svenska män står Jimmie Åkesson helt i särklass! Helt otroliga och glädjande siffror om man jämför med för bara några år sedan! Mycket glädjande också att Gustav Fridolin (MP) nu helt självförvållat är nere på nästan lika låg nivå som hans tidigare vapendragare Åsa Romson hade innan hon sparkades.

Jimmie Åkesson har i särklass högst förtroende bland svenska män

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>