Arkiv

Bokbörsen

“Sveket mot förorten”

Svensk Webbtelevision (Swebbtv) publicerade denna morgon ett mycket bra program kallat “Lördagsmorgon med Swebbtv om sveket mot förorten” som bl a handlar om varför filmteam attackeras i Rinkeby, varför ansvaret bollas runt mellan politiker och polis och om hur förorten åter ska kunna bli en del av Sverige? Programledaren Jan Sjunnesson samtalar med relationscoachen Lennart Matikainen och skådespelaren Nazira Abzalova invävt med korta klipp från olika utländska TV-bolags rapporter om vad som händer det sinnessjuka Sverige och det är mest sådant som naturligtvis aldrig visats i censurerade SVT.

Rekommenderar alla att se och lyssna!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>