Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Censur på Sveriges Radio

Sveriges Radio publicerade i morse en lång artikel Handläggare vittnar om godtyckliga åldersbedömningar. Ett par timmar senare var ett vitalt stycke i den långa artikeln censurerad. Tydligen blev det för mycket för censorerna på Sveriges Radio att en av sanningarna kring den s k “ensamkommandebluffen” skulle få mer spridning än den redan har. Ingen nyhet för oss som läser ocensurerade nya medier och sociala medier, men här kommer det borttagna avsnittet.

Censur på Sveriges Radio

Lyssna gärna även på nedanstående helt otroliga reportage, där det bl a framgår att i Österåkers kommun bedömer man att endast 5 av 98 ensamkommande barn är under 18 år. I reportaget säger en ansvarig för ett annat boende hon har haft ensamkommande barn som varit gråhåriga och att många är äldre än personalen!

Ensamkommandebluffen

Naturligtvis en överdriven och humoristisk bild av ett s k “ensamkommande flyktingbarn”, men för alla som följer alternativa svenska medier finns det många liknande bilder från verkligheten kring detta gigantiska bedrägeri som kostar det svenska samhället enorma summor varje dag. Varje s k “ensamkommande flyktingbarn” kostar en miljon kronor om året och förra året kom det 35 369 “barn”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>