Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Grattis till Jimmie Åkesson!

Dagens grattis går till Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som fyller år idag på Norges nationaldag den 17 maj! För exakt ett år sedan höll partisekreterare Richard Jomshof en föreläsning i Karlskrona inför ett hundratal åhörare, som efter föreläsningen samlades på scenen i filmsalen på Gullberna och sjöng en födelsedagshälsning till Jimmie!

I lördags den 14 maj höll Jimmie sitt nu traditionella “Vårtal” på Långholmen i Stockholm och i samband med det introducerades även nedanstående korta film kring det närmast katastrofala läget i dagens Sverige.

Utländska TV-team åker som skottspolar till Sverige och berättar i sina TV-kanaler om nedmonteringen av det svenska samhället, men svenska gammelmedier och sjuklöverpolitiker väljer fortfarande att blunda och tysta ned nästan all form av liknande kritik kring samhällshaveriet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>