Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie om “vårbudgeten”!

Glädjande att Jimmie Åkesson fått mycket programtid av SVT igår och idag, kanske har SVT insett att det inte längre fungerar att inte ge Sverigedemokraterna samma möjligheter som övriga sju partier? Idag kom även regeringen vårbudget, som sågas nästan unisont av både de fyra allianspartierna och Sverigedemokraterna och de kan ju gemensamt fälla regeringen vilken dag de vill. Dock är tyvärr inte Alliansen beredd att ta det steget.

Först en bild på Jimmie Åkessons klockrena kommentar om vårbudgetens innehåll och sedan två klipp från debatterna. Först debatten igår kväll med sjukvårdsminister Gabriel Wikström och sedan från idag på morgonen då det var debatt med Ebba Busch-Thor från Kristdemokraterna.

Jimmie om "vårbudgeten"!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>