Arkiv

Bokbörsen

Minns ni Lennes och Amigos?

Här kommer två gamla dansband från Karlskrona som hade sin verksamhet åren kring 1980 som båda säkert spelat i “staun” många gånger, även om jag aldrig haft förmånen(?) att lyssna “live” på något av banden. Till vänster “Lennes” där bandmedlemmarna var “Helge, Agne, Tommy, Uno, Kennert och Gert-Arne“. Till höger “Amigos” med “Nils, Monika, Håkan, Göran, Bengt och Tommy“. Kanske ni hittar någon eller några bekanta och vänner bland dessa tolv dansbandsmusiker? Lennes har jag dock hört i Vämöhallen många gånger på 1970-talet då deras “K.I.K. är ju laget” som spelades i i högtalarna vid alla matcher på den tiden.

The changes you made will be lost if you navigate away from this page.Vill du lämna den här sidan?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>