Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gåsefjärden och Axel

Det har blivit mest gamla bilder och politiska inlägg i Karlskronabloggen senaste tiden, men här kommer en bild från igår tagen vid Borgmästarefjärden. Det var en helt fantastisk vårdag och några mil norrut var det säkert en bit över 20 grader mitt på dagen! Gåsefjärden och Axel ligger redo vid bryggan för att börja köra i gång med skärgårdstrafiken inom kort.

Jag hade kameran med mig när jag sprang en runda på morgonen och det var knappt ens en krusning på fjärden vid den tiden. Så det gamla uttrycket om att “I Karlskrona blåser det 360 dagar varje år och de övriga fem dagarna stormar det”, stämmer inte! Fast i år är det skottår och 366 dagar. så idag kanske det var denna extra dag då det varken blåste eller stormade?

Under natten till idag förändrades sedan vädret totalt och det har blåst friska vindar från sydväst hela dagen!

Gåsefjärden och Axel

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>