Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ekeroth (SD) vs. Haddad (L)

Ingen från varken Socialdemokraterna, Miljöpartiet eller Vänsterpartiet vågade ställa upp i en Aktuelltdebatt med Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Kent Ekeroth. En som vågade var dock Roger Haddad från Liberalerna  som har samma uppgift i sitt parti. Jag har ännu aldrig sett Kent Ekeroth förlora en debatt, vare sig det gäller riksdagsdebatter eller i andra sammanhang. Jag tycker dock Roger Haddad gör bra ifrån sig här, även om han naturligtvis är chanslös i själva debatten.

All heder också till programledaren Anders Holmberg som ställer bra frågor till båda och inte på något sätt visar egna synpunkter, vilket oftast annars är fallet i “oberoende och opolitiska” Sveriges Television.

Kent Ekeroth kommer till Karlskrona för en föreläsning söndagen den 10 april och mer info om detta kommer!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>