Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Följ Karlskrona HK i kvalet

Jag har skrivit några enstaka inlägg om Karlskrona HK tidigare och jag kollar hockeyn ibland via en sida på nätet som direktsänder i princip all sport från hela världen gratis. Jag har följt många av Karlskrona HK:s matcher i SHL, helt eller delvis och de är helt klart mycket bättre än tabellplaceringen och framförallt när det gäller antalet poäng. Om jag minns rätt förlorade laget åtminstone 22 matcher (av 52) med uddamålet, sista målet i tom kasse eller efter förlängning/straffar. Det var väl bara några matcher i mitten av säsongen där de var helt chanslösa. Då hade de stora problem på målvaktssidan, men det blev bättre i slutet av säsongen!

Om jag fattat det rätt så ska alla matcherna mellan Karlskrona HK och AIK direktsändas på TV 12, oavsett om det blir fyra, fem, sex eller sju matcher som spelas! Det lag som först tar fyra segrar spelar i SHL säsongen 2016/2017 och vi får hoppas att det laget blir Karlskrona HK!

Första matchen spelas i kväll i Telenor Arena med start 19.30 och direktsänds i TV 12.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>