Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra debatt hos Malou i TV4

Idag klockan 11.00 var det debatt eller samtal mellan Ulf Kristersson (M), Jimmie Åkesson (SD) och Gustav Fridolin (MP) i TV 4 och här kommer andra delen av samtalet. Dessförinnan hade deltagarna på en tavla fått placera alla partier “från vänster till höger” och där avvek Gustav Fridolin rejält när han placerade Sverigedemokraterna längst till höger. Både Ulf Kristersson och Jimmie Åkesson hade dock Sverigedemokraterna som partiet i mitten av svensk politik, vilket naturligtvis är helt korrekt. I övrigt var det ganska små avvikelser mellan placeringarna och här kommer den efterföljande debatten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>