Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Vi låter oss inte tystas!”

Dagens Bild i Karlskronabloggen lånar jag från Sverigedemokraternas ordförande i Karlskrona, Christopher Larsson. Det är en miniflotte med budskapet “Vi låter oss inte tystas” som här tillfälligt placerats för en bild på Östra Vittusgatan.

Var den lilla flotten tog vägen senare vet jag inte, men kanske i fontänen vid “Fisken” på Klaipedaplatsen?

Budskapet på flotten har naturligtvis koppling till Sydöstran och tidningens chefredaktör Gunnar Svensson och hans infantila beslut att inte tillåta Sverigedemokraterna att annonsera i “hans” tidning.

Sen har även flotten koppling till den stora flotte Sverigedemokraterna placerade i handelshamnen i september förra året med budskapet “Inga böneutrop i Karlskrona” och som förstördes av oliktänkande en mörk natt, dock långt efter den redan uppnått sitt syfte och blivit uppmärksammad i både lokalmedier och riksmedier.

"Vi låter oss inte tystas!"

2 comments to “Vi låter oss inte tystas!”

  • Mikael

    Lysande, sura sydöstrangubbar möts bäst med humor och glimten i ögat.
    Förstår inte varför de hela tiden undviker öppen debatt.
    Kämpa på och behåll glimten..

  • Fd K-a-bo

    Finns texten/skylten någonstans som en bra bild man efter utskrift kan använda för (gerilla)spridning?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>