Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sydöstran vägrar svara

Med anledning av föregående inlägg och Sydöstrans smått bisarra beslut att inte tillåta Sverigedemokraterna att annonsera i tidningen (BLT tog in annonsen samma dag) tog Avpixlat kontakt med Sydöstran för att få svar på bl a nio (9) frågor. Sydöstrans chefredaktör Gunnar Svensson hade dock “inte tid för han måste gå på ett möte”. Ett vanligt svar precis som “jag måste gå iväg och äta lunch” när nya medier som Avpixlat eller Granskning Sverige ringer upp gammelmedier, men i ett e-mail kom den verkliga orsaken:

Sydöstran vill inte svara Avpixlat

Den som ställde frågan var Roger “Salle” Sahlström, anställd på Avpixlat som reporter och fotograf och som redan skrivit många bra grävande reportage under sin korta anställning hos Avpixlat. Ungefär den typ av reportage som Sydöstran och andra gammelmedier borde ägna sig åt för att illustrera den svenska samhällskollapsen, istället för att mörklägga verkligheten.

Att Avpixlat är ett betydligt mer “seriöst nyhetsmedium” än Sydöstran torde dock stå helt klart för alla som även följer nyhetsrapportering i ocensurerade svenska och utländska riktiga “nyhetsmedium.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>