Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det är aldrig för sent…

… att lära sig något helt nytt! Senaste veckorna har vi hjälpt våra kinesiska vänner i Fågelmara som har “lanthandeln” Tempo Fågelmara som även har in- och utlämning av post samt försäljning av apoteksvaror. Bland annat innebär det för min del att stå i kassan på söndagarna och det fungerar förträffligt! Helt otroligt hur snabbt man lär känna “stamkunderna” som kommer varje dag och även trevligt ibland när vänner eller bekanta från helt andra sammanhang blir förvånade över “det nya ansiktet” i affären!

Tempo Fågelmara

1 comment to Det är aldrig för sent…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>