Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Nya Copyraterna” i farten

Denna bild är faktiskt rätt träffande (den sprids på Facebook men jag vet tyvärr inte upphovspersonen)! Moderaterna efterapar Sverigedemokraternas politik på punkt efter punkt. Jag tror dock inte de tar tillbaka några av de väljare som redan bestämt sig för “originalet”. Däremot plockar nog Moderaterna väljare från övriga allianspartier och Socialdemokraterna.

Sen återstår ju att se om “nya copyraterna” verkligen menar allvar med sina förslag eller om det bara är ett “spel”. Anna Kinberg-Batra kan ju fälla den katastrofala regeringen vilken dag hon vill genom att lämna in ett misstroendevotum, men antingen vågar hon inte eller så har hon ännu inte tillräckligt stöd från Centerpartiet.

"Nya Copyraterna" i farten

1 comment to “Nya Copyraterna” i farten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>