Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Börjar svenska folket vakna?

Vendelsömalmsskolan i Haninge kommun söder om Stockholm har kommunledningen beslutat placera 32 s k “ensamkommande flyktingbarn” (d v s i regel betydligt äldre åldersljugande män) i en barackliknande paviljong som ska uppföras på själva skolområdet. Informationsmötet som kommunen anordnade fyllde skolans aula redan en en halvtimme innan mötet började och hundratalet boende fick inte komma in. Det blev en extra information för dessa efter huvudmötet och ett nytt möte ska ske på tisdag nästa vecka. Det var av förklarliga skäl oerhört upprörda föräldrar till barnen i denna grundskola och nedan kommer ett kort klipp med en upprörd och mycket väl påläst pappa som läser lusen av kommunledningen och får starkt bifall av åhörarna!

Relaterat:
Avpixlat: “Protest mot boende för “ensamkommande” vid skola”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>