Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Om jag hittar musen idag…”

Den populära Facebookgruppen “Du vet du är från Karlskrona när…” har senaste tiden översvämmats av skräpinlägg i form av “erbjudanden” om lån och liknande. Det är i regel inte de personer som som står som avsändare som skrivit inläggen utan någon form av robot som blivit “vän” med avsändaren eller kanske bara vän med någon av dennes vänner. Jag är själv “admin” för både grupper och sidor på Facebook, men dessa har hittills tack och lov klarat sig från denna rätt nya typ av skräppost. Det är i och för sig lite mindre grupper med 300-1500 medlemmar, men denna Karlskronagrupp har ju snart 12 000 medlemmar och ju fler medlemmar, ju svårare blir det naturligtvis för administratörerna. Just idag var det dock för en gångs skull ett rätt komiskt reklaminlägg från en kvinna som kommer nedan! (Jag har i klassisk gammelmediastil pixlat kvinnan ;-)).

"Om jag hittar musen idag..."

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>