Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Folkets demonstration” igen

På tal om Roger “Salle” Sahlström i föregående inlägg i Karlskronabloggen kommer här två av alla hans bilder från “Folkets demonstration” på Norrmalmstorg i lördags i Stockholm med kommentarer kring dessa “högerextremister”, “nazister”, “rasister” och “våldsbejakare” som deltagarna kallas i gammelmedierna!

Det är upp till var och en att bedöma sanningshalten i Mona Sahlins och gammelmediernas absurda uttalanden om vilka som verkligen deltog i manifestationen mot den inkompetenta svenska regeringen!

Om "Folkets demonstration" igen

Om "Folkets demonstration" igen

6 comments to “Folkets demonstration” igen

 • Fd K-a-bo

  Ser inte de “skrämmande fascisthuliganerna” en smula ålderstigna ut??
  Vad säger Åsa Linderborg?

 • Per

  Hej Lasse,
  Har “grävt” lite i informationsflödet och hur “folklig” eller “extrem” den här demonstrationen egentligen var, kan man undra.
  Verkar som alla ser det man vill se. Beroende på var man har sina åsikter.
  En av arrangörerna var ju från SD och det verkar som andra SD politiker upprörts över dennes engagemang; något som fick mig att höja på ögonbrynen.
  http://eposten.se/enkoping/2016/02/01/sd-ordforande-kraver-widens-avgang
  Tydligt är väl att det finns olika uppfattningar inom SD i alla fall och så ska det väl vara.
  Personligen anser jag att Åkesson borde markera var han står, när nu uppenbarligen högerextrema företrädare förekom. Kanske något i stil med:
  “Vi står för vår kritik mot regeringen, men de här högerextrema elementen som deltog, tar vi avstånd ifrån”.

  • Karlskronabloggen

   Hej Per!

   Länken fungerar inte just nu, men jag ska läsa den senare. “Error 503 Service Unavailable” så det är nog bara tillfälligt.

   I övrigt håller jag med dig att såna här manifestationer ofta lockar deltagare från “högerextrema” grupper och det är ofta dessa personer som uppmärksammas i gammelmedierna. Om jag förstått det rätt så hade demonstrationen från början ingenting med Sverigedemokraterna att göra, men givetvis deltog många Sverigedemokrater eftersom manifestationen ligger i linje med partiets politik. Ungefär som killen i klippet tidigare som sa att han var “sverigedemokrat”, men att demonstrationen inte hade koppling till partiet utan initierats av privatpersoner.

   Helt klart kunde det vara bra med något klargörande ungefär i stil med ditt “förslag”. Jag vet att det finns regler för de som är förtroendevalda lokalpolitiker i partiet, men jag vet inte exakt vad som gäller idag. För några år sedan var det t ex inte OK för förtroendevalda att länka till Fria Tider och det fanns säkert andra sajter också.

 • igge

  Hoppas för guds skull att Mona inte har ett spelberoende.
  Hon har ju aldrig rätt ;-))

 • Fd K-a-bo

  Ett inlägg till.
  Jag har nu många ggr i olika media skrivit att när mångkulturen börjar komma alltför nära inpå medborgarna då börjar man se, inse och kanske förstå vad som är på gång i landet.
  Nu har man börjat placera asylant/ensamkommadeboenden i närheten av skolor!
  Blåögt värre. Har man inte förstått dessa personer kvinnosyn, vi har ju t o m i fulmedia sett uttalanden om att föräldrarna är oroliga inför sina barns, främst flickornas, säkerhet.
  Rapporter har ju kommit om att dessa individer förföljer småflickor på hemvägen!
  Det börjar hända saker nu!
  Betr Folkets demonstration, rätt, denna sorts drar till sig mer extrema personer.
  Men, om det är 2000 vanliga människor som deltar och ett tiotal med extremextrema åsikter som är närvarande, vilka är det då media koncentrerar sig på??

 • Karlskronabloggen

  Precis, många reagerar först när de själva eller nära anhöriga och vänner drabbas av Sveriges absurda islamvariant av mångkultur från Mellanöstern och Nordafrika. Nu börjar också alltfler få upp ögonen för alla nya boenden med åldersljugande män som kallas “flyktingbarn” efter alla sexuella trakasserier, bl a i Kalmar. Det stämmer helt att nu kommer sådana boenden närmare skolor och villaområden och då “vaknar” äntligen människor som levt i sina egna bubblor med nyheter från gammelmedier, Idol, Lets Dance, Melodifestivalen och liknande trams. Det var härligt att se de olika klippen från protesterna i Vendelsömalmsskolan i Haninge. Har sett flera liknande klipp från andra platser både i Sverige och Tyskland. Lokalpolitiker från sjuklövern kommer inte att få det lätt framöver när de ska försöka försvara sina vansinniga beslut, som de dessutom ofta mörkar och inte delger allmänheten förrän det är ett faktum.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>