Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie Åkesson briljerar i sina replikskiften

Jag följde givetvis årets första partiledardebatt i Sveriges Riksdag och Jimmie Åkessons anförande på tio minuter var helt klart det bästa i den kategorin. Sen fick han mycket att göra när samtliga sju övriga deltagare tog repliker på hans anförande. Partiledardebatterna är mest intressanta i början när de tre stora partierna håller sina anföranden, men efterhand därefter troppar både publik och ledamöter på plats av. Exempelvis det sista anförandet av minsta partiet Kristdemokraternas ersättare var det inte ens en enda partiledare som tog replik på, vilket var synd för det var rätt bra. Jimmie Åkessons anförande var det enda som alla övriga sju tog replik på och Jimmie briljerar verkligen här med sina kunskaper inom vitt skilda politiska områden.

Om du inte orkar lyssna på hela klippet så lyssna på det första replikskiftet med Stefan Löfvén när den senare tar upp begreppet demokrati. Precis så som Jimmie säger är det – människor som varit oroliga eller kritiska till den extrema invandringspolitiken har omedelbart klassats som “rasister” och vågar sedan överhuvudtaget inte yttra sig i rädsla av att bli av med arbete eller vänner. Helt klart p g a den massmediala och politiska censur som förvandlat Sverige till en demokratur sedan årtionden tillbaka. Men nu syns äntligen ljuset i tunneln!

UPPDATERAT: Det ursprungliga klippet som jag lade in nedan är tyvärr borttaget från YouTube, så tills vidare finns här Jimmie Åkessons anförande på tio minuter som föranledde de kommentarer som nu inte finns i ett sammanhängande klipp.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>