Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Märkliga vänförfrågningar

När det gäller Facebook har jag en helt medvetet mycket liten vänkrets som består av personer jag antingen känner personligen i verkliga livet, eller att vi delar intressen eller haft kontakter i olika grupper på Facebook, oavsett om det gäller släktingararbete, gamla vykort, Karlskrona, idrottpolitik eller något annat gemensamt intresse. Dock intressant när det ibland ramlar in “vänförfrågningar” från totalt okända personer (ofta påhittade som här) och denna som kom idag tar nog priset som den absolut mest löjliga.

Märkliga vänförfrågningar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>