Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Faran av att äta lunch…

Har läst i diverse svenska gammelmedier att PR-Byrån Kreabs Sverigechef Markus Uvell fått sparken eftersom han är nära vän till riksdagsman Linus Bylund från Sverigedemokraterna. Att de är nära vänner rent personligen, men med olika politiska åsikter, framgick tydligt vid en mycket bra debatt i Almedalen i somras som jag tror var i Aftonbladet TV, men hur kan det vara ett problem? Nu blev tydligen “droppen” när Markus Uvell twittrade att han återigen ätit en god middag tillsammans med Linus Bylund. Jag vet inte hur det skulle kunna vara skäl till uppsägning, men det finns säkert påtryckningar från “PK-etablissemanget” bakom detta.

OOOPS, minns att jag finns på en för evigt bevarad bild på nätet tillsammans med samme Linus Bylund och Louise Erixon, dvs Jimmie Åkessons sambo, men oroar jag mig över detta? Nej, helt klart tvärtom.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>