Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ofrivillig miljöpartist…

Dagens Industri levererar en underbar artikel de kallar “72-åring blev ofrivillig miljöpartist” och handlar om Lennart Lundgren i Karlskrona som aldrig röstat på Miljöpartiet. Han fick en kallelse som han trodde var till en förening när han blev kallad som ersättare i funktionsstödsnämnden i Karlskrona kommun. Lennart gick på fyra möten och fick arvode utbetalt innan det uppdagades att det var fel person som fått kallelsen. För min del skulle jag begärt skadestånd från Karlskrona kommun för att ha blivit utpekad som miljöpartist!

Dagens Industri: “72-åring blev ofrivillig miljöpartist”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>