Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Verkligheten har kommit…

… ikapp något regeringen säger att de inte kunde förutse och kommer med rena panikåtgärder om “flyktingarna”. Konstigt dock att Sverigedemokraterna har förutsett detta totala samhällshaveri i många år och blivit kallade “fascister” eller sedan länge uttjatade “rasister” och “främlingsfientliga” utan grund. Numera har även Åsa Romson (MP) och Stefan Löfvén (S) vaknat och anpassat sig till verkligheten och får gå under samma epitet, även om det är alldeles på tok för sent att vakna när samhällshaveriet redan är ett faktum.

Verkligheten har kommit ikapp sandlåderegeringen

2 comments to Verkligheten har kommit…

 • Fd K-a-bo

  Här var det inget snack om medborgarna/väljarna inte, det var snack om “mina kommunalråd”! Obegripligt och på nivån i Romsons tweet om att 150 döda i Paris “kunde störa klimatmötet i Paris”
  På annan sajt har Åsa Romson benämnts “labil hysterika”, och det på en s-märkt blogg!
  Vad pågår däruppe i Storstan? Vad går de på egentligen?
  Hur står det till med verklighetsuppfattningen?
  Det sista har jag iofs undrat mycket länge.

 • Matts

  Inte konstigt att landet ser ut som det gör när dessa två verklighetsfrånvända jönsar styr landet. Hade dom något sorts vett i skallen hade dom omedelbart avsagt sig sina uppdrag och utlyst nyval.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>