Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det går dåligt för “KHK”

Ishockey är inte min favoritsport, men ibland brukar jag leta upp någon “gratisstream” på nätet för att kolla när Karlskrona HK spelar sina matcher. Det är rätt otroligt att det går att se i princip vilken sport man vill helt gratis i direktsändning via dessa “streamingsidor”. Vid internationella fotbollsmatcher finns det ofta massor av olika länkar att välja mellan och jag har aldrig varit med om att det inte fungerat. För det mesta fungerar den första länken, men annars är det bara att välja nästa, eller i undantagsfall den tredje och det är oftast superb bildkvalitet. Fast när det gäller svensk ishockey brukar det bara finnas en eller två som alltid fungerar.

När det gäller SHL och Karlkrona HK har jag inte varit så där intresserad, men det är lätt att hitta en “stream” som fungerar och jag antar den kommer från någon betalkanal som någon “streamar” vidare gratis eftersom det är svenska kommentatorer. Inget upplyftande att se Karlskrona HK just nu som kom i underläge med 3-0 mot Skellefteå AIK redan i första perioden. På skärmdumpen målvakten Patrick Galbraith som räddar ett anfall.

Fast medan jag skrev inlägget har Mattias Guter reducerat två gånger om, andra gången på en snygg straff, så just nu är det bara 3-2 till Skellefteå, så nu kan det vara läge att kolla vidare åtminstone en stund!

UPPDATERAT: Jag stängde ned “streamen” när Skellefteå gjorde 4-2 i början av tredje perioden och det blev tydligen också slutresultatet, så rubriken på inlägget får stå kvar!

Det går dåligt för "KHK"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>