Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nina Drakfors ringer LO

Socialdemokraterna lanserar idag en “kampanj mot Sverigedemokraterna”. Liknande kampanjer har tidigare totalt misslyckats där bl a Karlskronapolitikerna Mats Johansson (S) och Magnus Manhammar (S) haft ledande positioner. Dessa kampanjer fick helt motsatt effekt, för LO-medlemmarna är inte dumma och genomskådar lätt dessa löjliga försök att uppfostra vuxna människor att tycka som Socialdemokraterna och LO.

Så denna kampanj kommer garanterat att bli lika lyckad för Sverigedemokraterna som de tidigare.

Samhällsdebattören Nina Drakfors bestämde sig för att ringa upp LO och ställa frågor kring kampanjen!

“I en desperat panikåtgärd över hur Socialdemokraternas totalinvandringspolitik förstör välfärden för LO:s egna medlemmar, som nu strömmar över till SD, satsar LO miljoner av arbetarnas pengar på att försöka smutskasta SD i en förtalsliknande kampanj. Nina ringer LO och frågar varför de försöker motarbeta sina egna medlemmar istället för att göra det bra för Sveriges arbetare. Svaret blir, helt horribelt, att det skulle vara SD:s fel att välfärden nu går på knäna.”

1 comment to Nina Drakfors ringer LO

  • Lars Ottosson

    Att gå och äta lunch verkar vara det viktigaste för åtminstone han som svarade. Det var en mycket bra intervju med viktiga frågor som inte fick några svar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>