Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nej, långt över gränsen

Nej, gränsen är nådd för åtminstone fem år sedanStatsminister Stefan Löfvén (S) verkar ha vaknat och förklarar att invandringshaveriet är “…på gränsen för vår kapacitet nu”. Fast för alla normalt tänkande människor som satt sig in i haveriet passerades den gränsen för åtminstone fem år sedan. Bara för någon vecka sedan förklarade Stefan Löfvén att “situationen är under kontroll”, men nu “vaknar” han tydligen och sen återstår att se vilka åtgärder han och sjuklöverpartierna tar till. Rent personligen tror jag tyvärr att det är alldeles för sent, men vi får väl se vad Sverigedemokraternas snart igångsatta kampanjarbete kommer att innebära. Förhoppningsvis ett snabbt “extraval” 2016, men alla övriga sju partier har målat in sig i ett hörn och verkar helt låsta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>